Od srdce klíč

Od srdce klíč

Anotace: Klíč je někdy těžké najít..

Od srdce klíč, ztracený
K tvému srdci mít klíč,
To je můj chtíč,
Zatarasil jsi mi dveře,
Mráz už po nich leze,
Odvedla pravda tě pryč,
Od tvého srdce zahodila klíč,
Já ho najít nemohu,
Zato ti však pomohu,
Já radu ti teď dám,
Ten klíč najdi sám,
Na první pohled nedej,
Mojí milou lásku hledej,
Hledej zas to teplo co tě hřálo,
Všemi barvami veselými hrálo,
Nezapomeň že tě miluju,
Nikdy neřeknu že toho lituju..

Lež a pravdu nelze sloučit,
S klíčem se musel rozloučit,
Dnes už přemohlo ho stáří,
Avšak dívka stále žije v mládí
Autor Lukika, 18.11.2004
Přečteno 660x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí