Jsi

Jsi

Anotace: a

Jsi

Jsi kapka rosy co po tváři mi stéká,
jsi sbírka mých nejkrásnějších dní.
Jsi řeka co do moře se vtéká,
jsi hvězda na mém nebi poslední.

Jsi motýl, který usedl si na led
na mém nebi hvězdou jedinou
ja žebřík z růží chtěl bych stavět
a snést ti modré z nebe do klína

Jsi zrcadlem mé touhy
jsi hříčkou tajemnou
den bez tebe je dlouhý
a s tebou jen nás dvou.


Když v noci hvězdy padají
jak déšť perel z mořské pěny
ja přeji si být potají
jak pegas okřídlený

a vletnout tajně do tvých snů
co zdají se ti když jdeš spát
a noční let ti nabídnu
ale jen když budeš si to přát
Autor Verlain, 06.03.2011
Přečteno 356x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, hašlerka, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná báseň, okouzlující:)

06.03.2011 17:29:00 | CULIKATÁ

Za něhu a romantiku máš můj ST!

06.03.2011 17:14:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí