Volám tvé jméno

Volám tvé jméno

Anotace: ,,,

Výčitka..
To co já jsem dělala jen pro tebe
Ty mi jako výčitku voláš do nebe
Na chytrého by sis hrál
Ale dokonce i strach by se tě bál
Zájem je u tebe špatný
To že to mezi náma bude jako dřív je marný
Výčitka nic neřeší
To ti snad nedojde že rada to vyřeší?
Vidíš na mě jen to zlí
Tím sis odlákal srdce mí
Navždy…

Ta jizva už se nezhojí
Ani čas jí nezahojí
Jen udupe po kůži
Jako trn v růži
Já už tě nemiluju
Jen tě mám ráda
A to je rozdíl
Mám už jen kamaráda
Autor Lukika, 18.11.2004
Přečteno 638x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí