Nesmělí

Nesmělí

Anotace: Když nesmělost (zatím?) vítězí...

Na chvilku, lásko, zapomeň,
že zítra příjde nový den;
neboj se, tak to nebude -
- ber to jen jako zlý sen.

A i když se mi příčí žít,
ne - takto bych to nechtěla.
Tolik si toho chceme říct -
- Ty nesmělý, já nesmělá.

A tak se pořád míjíme
a těšíme se na chvíle,
kdy nesmělost spor prohraje
a láska bude v přesile.
Autor Rakasteta, 09.03.2011
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Bambulka, Charibeja, Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí