Vzpomínková

Vzpomínková

Anotace: Konec jedné velké lásky.. :)

Sbírka: Přežívám rozchod.

Ukryté do jizev,
křehkého papíru..

Vzpomínky,
přesně, jako látka z kašmíru.

Hebké a krásné,
celý svět nad tím žasne.

Jaký on a ona byli dokonalý pár,
dokud všechna velká láska, nepřišla v zmar.

Nyní do pláče mi je,
jiná za ruku ho držíje..

Zlý osud našich dvou srdcí,
ani nevíš, jak moc mne to mrzí ....
Autor Eulinka, 09.03.2011
Přečteno 426x
Tipy 6
Poslední tipující: Iwetta, Taffe, Bona, Marcone, Anewue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí