Čas

Čas

Anotace: co vládne nám...

Čas,ten zastavil spěch
daruj mi Tvůj noční vzdech
Touhu,co nestačila vychladnout
prosbu,i malinko nemravnou...

Budu spoutaná Tvým pohledem
podlehnu slovům,které si jen tak neřeknem
Najdu klíč,od své třinácté komnaty
daruji ji Ti vše a co dáš mi Ty?

Vášeň,horkost,dlaně velké
svůj stín, co do snu vejde
Pohlazení i něžnost samou
otázky,ty nechme stranou...


Čas,v nás zůstane vládnout...
Autor Kett, 10.03.2011
Přečteno 460x
Tipy 19
Poslední tipující: Niky88, váhy, NikitaNikaT., Tamara, hašlerka, labuť, Jiná, Marcone, Kapka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

připojuji se ke coolsender...........přenádherné.ST***

10.03.2011 20:42:00 | Tamara

Taková romance,až tají se dech!!
Pozvola,lehonce,jen žádný spěch....
Jako vžy nádherné,Káťo.
Už pomalu nevím,jak tvé psaní chválit!!!

10.03.2011 10:44:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí