Chci

Chci

Anotace: Čím vším jsem chtěla být...

Chci být vše, o čem sníš,
chci být vodou, ve které se čvachtíš,
deštěm, když ulicemi procházíš,
kapkami, kterými si tvář smáčíš.
Chci být Tvé zrcadlo, do kterého pohled zaboříš,
chci být postel, ve které spíš,
sny, o kterých sníš.
Chci Ti být blíž
a snažit se víc
ukojit svůj chtíč.
Chci být Tvým důvodem k radosti,
dělící čárou od minulosti,
středem zájmu Tvé osobnosti
a počátkem krásné budoucnosti.
Budu cokoli na světě,
životem na Tvojí planetě,
štěstím a výhrou ve Tvé ruletě.
Moje hra je hrou nekonečnou,
provokace je mojí zbraní věčnou.
Trpkou příchuť mou ochutnáváš,
a přitom jasně poznáváš,
že nade mnou zcela vyhráváš,
a tu „slast“ z prohry mi dopřáváš.
Nechci Tě děsit, chci být vše,
co si přeješ ze všeho nejvíce,
po čem tajně toužíš a své srdce tím soužíš.
Já vím, Ty víš,
že já chci víc než můžu mít.
Autor Makoušek, 11.03.2011
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: Mončík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí