Štěstí

Štěstí

Anotace: prosím o okomentování

Jak pochmurný se zdál být svět,
jak zamračené nebe,
já cítil se jak zvadlý květ,
však pak jsem potkal tebe.

já před tím než tě poznal,
já byl jsem pořád sám,
však nakonec jsem naznal,
že nablízku tě mám.
Autor hidden, 13.03.2011
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí