No tak pojď a v klidu lež

No tak pojď a v klidu lež

Anotace: Ze sbírky: "In Vino Veritas"

Sbírka: In Vino Veritas

No tak pojď a v klidu lež


Čtyři stěny zahaleny do tmy,
otočený klíček ve dveřích,
měsíční svit za okny
ozařuje postele v těsném objetí.

V těchto pozdních hodinách
zábrany v dáli odletí.

*

No tak pojď
a v klidu lež,
tuhle noc mi neřekneš:
„Já nechci, dneska ne.“
No tak pojď
a v klidu lež,
mám tě rád
a ty mě též.

*

Pod jednou peřinou
se naše těla spojí,
srdce budou stejně tlouci.

A já už se nebojím,
že budu nervozitou nemohoucí.

*

No tak pojď
a v klidu lež,
tuhle noc mi neřekneš:
„Já nechci, dneska ne.“

*

Teď jsi má a já zas tvůj,
prosím slunce, ať déle spí.
Teď jsi má a já zas tvůj
a tvé srdce už nepustím.

A každou další noc
ti od dnes povím…

*

No tak pojď
a v klidu lež,
mám tě rád
a ty mě též.

No tak pojď
a v klidu lež.
Autor Miro Sparkus, 14.03.2011
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí