Přání

Přání

Anotace: ...kéž by bylo vyslyšeno:)

Chci cítit tvoje teplo
a na oplátku tě hřát
a naše štěstí aby navždy žilo
to si nepřestanu přát...
Chci tvojí ruku mít stále ve své
aby prsty zimou nechřadly
zapomenout na bolest a vše zlé
jen naše duše aby spolu zůstaly...
Autor Mag Dí, 18.11.2004
Přečteno 817x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí