Stále doufáš, ztracená?

Stále doufáš, ztracená?

Anotace: Zklamání z rozchodu...

Jsi jak dítě malé a naivní.
Stále si za svým stojíš?
Na tvém seznamu jsem ta poslední,
Pojď blíž, snad se nebojíš!?

Co bych ti asi udělat mohla?
Odmítla jsem, není to lež!
Chtěl jsi po mně, abych ti pomohla.
Otoč se utíkej! Tak rychle! Běž!

Že prý mě miluješ? Nenech se vysmát.
Lháři! Vidím ti to v očích.
Říkáš mi: lásko má. Jak rád mě máš?
V zádech slyším tvých milenek smích.

Víš, jak to bolí? Zradil jsi důvěru.
A teď se zase poklidně vracíš!
Kytice růží? Já ti to nežeru.
Pohladit, políbit? Myslíš, že smíš?

Chtěl jsi mě? Máš mě.
Teď se zas za ní obracíš.
Uvnitř máš chlad, tvůj usměv vně.
Já husa hloupá, věřila jsem, víš?

Chci ti říct jedno: anděli.
Hloupá jsem byla, hloupá jsem zas.
Mám to, co vy jste nechtěli.
Padám, dál padám, teď zlámu si vaz!
Autor Jiko, 15.03.2011
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Marcone, H.I.L., BlackAngel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí