Zločin nebo nemoc.

Zločin nebo nemoc.

Anotace: Je láska zločin nebo nakažlivá nemoc, na kterou se nakonec stejně umírá?

Víš, dnes už panenství dávno v kurzu není,
člověk má hřešit dokud zbývá sil,
vždyť zločin z lásky dojde odpuštění,
zvláště když o něm člověk dlouho snil.

Tiše si počíná, kdo páše zločin z lásky,
kapsář, jenž hledá skvosty na těle,
co všechno zcizí z majetku nahé krásky,
netuší ani strážní andělé.

Když v podvečer se láskou rozestůně,
pak postýlka se změní v lásky chrám,
v němž kadidlem je lidsky hříšná vůně,
...lože jsou marami, kde láskou umírám.
Autor ota.pé, 15.03.2011
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: ota.pé, Bona, labuť, CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí