Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: Ztratil ses?

Chybíš mi jako bys byl pryč,
jako bys zavřel, zamknul, schoval pro mě klíč
pořád jen sedíš, mlčíš, křič
říkám ti křič, jak probudit v tobě chtíč
Lásku, jež ti plála z očí
tak to neskončí, ať tep mi naskočí.

Kde je ten kluk, co chtěl dobývat svět
Kde zmizel úsměv, co dal mi chuť žít
Kde jsou tvé vtipy, chci je zase zpět
Kam zmizel jsi, bez Tebe nechci víc být!

Chybíš mi, i když vedle sedíš
nechytneš mě za ruku, před sebe hledíš
máš prázdný pohled, ani nevíš
jak to bolí, když tak rychle slevíš
z Lásky, jež ti plála z očí
tak to neskončí, ať tep mi naskočí.

Kde je ten kluk, co náladu zvedal
Pamatuješ si své vzdušné zámky?
Jsem ještě tou, cos tehdy tak hledal?
Teď naší Lásce počmárals stránky

Chybíš mi, jsem stále tvá nevinná
se zlou pověstí spadla jsem ti do klína
někdy jsem líná, jsem tvá květina
tak zalij ji, prosím, uvadat začíná
Láska, která padá z očí
tak to neskončí, ať tep mi naskočí.

Kde je ten kluk, co stíral mi slzy
Najdi ho a pošli ho hned za mnou
Honem, na konec je příliš brzy
nechci jít sama, touhle černou tmou.
Autor ajuska92, 16.03.2011
Přečteno 528x
Tipy 4
Poslední tipující: Eresiel, Juan Francesco de Faro, Danga, JR
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí