Au

Au

Anotace: spořádání několika věcí dohromady...

Dere mi to plíce z těla,
bolí to tak strašně moc,
v noci bývám často bdělá,
nespím ani jednu noc.
Necítíme dobře,
necítím se fajn,
vždy se něco odře,
nic nejde podle lajn.
Stojím venku v dešti,
obloha má barvu moře,
jsem svírána v kleštích,
na vysoké hoře.
Omotána trny z růží,
probodána lehkou kuší,
supi kolem mě už krouží,
moje tělo se tu suší.
Vyrvali mi srdce moje,
popraskané od lásky,
vše zamířilo do loje,
toť konec smutné sázky…
Autor H.I.L., 18.03.2011
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Kars, Květka Š., Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí