Dva andělé

Dva andělé

Anotace: ...

Vítr čechrá mé dlouhé vlasy,
a já - já jsem blázen asi.
Slzy mi kanou po tvářích,
jak ve filmových scénářích.

Minulost těžce dolehává,
vzpomínka jasně vyvstává.
Jedna? Ba ne, bylo jich víc,
z Tebe nezbylo mi nic.

Jeden pohled dnes stačil,
proud slz tvář smočil.

Proč nezazvoníš před mými vrátky?
Proč neřekneš "Chci Tě zpátky!"?
Proč nepovíš "ona je pryč,
teď dávám Ti od srdce klíč!"

Řekni: "Amerika je za náma,
celej život před náma,
co bylo, pokračuje teď,
pro mě byla a jsi celej svět."

Ten rok byl jak zlej sen,
vzbuď se, už je tady novej den,
spalas dlouho, já Tě hlídal,
na čelíčko něžně líbal.

Jsme tu stále, jsme tu spolu,
nidky nespadneme dolů.
Dva andělé, byť s jedním křídlem,
ruku v ruce k nebi vzlítnem.
Autor berunka, 19.03.2011
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí