Srdce na deset západů

Srdce na deset západů

Anotace: ...

Neptej se a jdi pryč,
já dala Ti od srdce klíč.
Já čekala, na deset západů zamkla jsem,
Nechceš odemčít? Chápu, dřiv zklamala jsem.
Necheš, nechceš,tak tobývá,
smutek v hloubi tajně skrývám.

Doba dlouhá uplynula,
já na místě ustrnula,
léta plynou a já dál,
před každým hned zamykám.

Nedám šanci, ani náznak,
nechci zase padnout na znak.
Láska je jen utrpení,
lidé se tak rychle mění.

Pronásleduje Tě na každém kroku,
mnoho dní a mnohu roků.
Mám šanci na vykoupení?
Kdo ví... Naděje umírá až jako poslední...
Autor berunka, 20.03.2011
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí