Falešný hráč

Falešný hráč

Anotace: Je nedokončená,jen mě to tak narychlo napadlo.Inspirovala jsem se mojí dobrou kamarádkou :)) Snad se bude aspoň ten kousek líbit

Zamykáš to, jenž nechceš vidět,
za svou temnou minulost, měl by ses stydět.
Všechno to co bylo, za hlavu házíš,
vždyť ani nevíš, jak moc jí scházíš.
Lhostejnost a lži nejsou ti cizí,
z tvé duše dobro pomalu mizí.
V noci místo spánku, vidíš její tvář,
až teď jsi si uvědomil, jaký jsi lhář.
Autor Izzzi, 20.03.2011
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: Rootness, Jeff, Judita, tato22, Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí