Proč ta slova...

Proč ta slova...

Anotace: Neříkej, neslibuj, nemiluj...

Proč slunce chodí spát,
když musí začít nový den a tedy znovu vztát.
Proč trápení končí pláčem,
když to končí tak jako v ruletě se špatným hráčem.
Proč pláčem srdce bolí,
když pak nevěří a špatně se hojí.
Proč večer z teplé postele odcházíš,
líbáš mě na líce,
když ani nevím v kolik přicházíš.
Proč se s úsměvem vymlouváš, že příjdeš hned,
když mě ta slova zabijí jako smrtelný jed.
Proč přes všechnu zlobu stále tě miluju,
když po večerech čekám, pláču a všeho lituju.
Proč tedy všechno znovu začíná,
když to všechno většinou špatně končívá.
Autor nikoolkaaa, 21.03.2011
Přečteno 389x
Tipy 9
Poslední tipující: Anjesis, Mraveneček, Niky88, hatlapatla, Marcone, Tamara
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji, není zač :-)

27.04.2011 23:40:00 | nikoolkaaa

:-)))) pěkné, děkuji

27.04.2011 11:40:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí