Nerozumím

Nerozumím

Anotace: Tentokrát ne zas až tak tragické

Tvé rty se hýbou, já slyším hlasy.
Nechápu, neznám, nerozumím.
Tvůj dech, tvá vůně, to mluvíš…asi.
Asi? Jak prosté, vždyť já to vím.

Říkáš ta slova, z nichž buší mi srdce.
Opakuj je stále, dokola, zas!
Na to, co řekneš, vzpomeneš lehce.
Proč stále slyším tvůj medový hlas?

Když byli jsme spolu...
Když zavřel jsi oči…
Shodils mě dolů!
Hlava se točí.

Když leželi jsme v trávě
Smáli jsme se hvězdám
Zvládla jsem hravě
Říct: vše ti dám.

Teď slova nenacházím…
Když vidím tě přicházet…
Musím vstříc nesnázím?
Budem se procházet!

Půjdem tam, kde jsme byli vloni
Kde sis mě vzal
Zvoneček zvoní
Jak to bude dál?
Autor Jiko, 22.03.2011
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, H.I.L., Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí