Když zradíš

Když zradíš

Anotace: Jak, proč...pro tebe?

Kde beru jistotu, že jsi ten pravý?
Kde beru jistotu, že mě miluješ?
Víš, je mi jedno, že jiní mě zdraví.
Já stále doufám, že i ty mě chceš.

Je špatné snít? Snít o tobě, o nás?
Nejsi tu, nevím, kde mám tě hledat.
Má hloupá láska teď láme mi vaz.
Bojím se, můžeš-li můj cit zaprodat?

Být láska deštěm, stála bych mokrá.
Stále bych se smála jen na tebe.
A ty, tak suchý… Je slepota dobrá?
Když zemřu, bude to pro tebe!

Až budeš můj, tak koupím si trezor,
do něj tě zavřu na bezpečný kód.
Nebudu spát, jen dávat pozor.
Uslyším klapot dvou pobitých bot.

To jdou si pro mě, ti v bílých pláštích.
Tak vidíš, kde teď jsem, lásko šílená.
Uslyší můj pláč? Ne, dnes pouze smích.
Srdce, co bije? Ne, ozvěna.
Autor Jiko, 22.03.2011
Přečteno 329x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, H.I.L., la loba, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí