Born this way..

Born this way..

Anotace: .. L Gaga

Korunou tvorstva byl člověk, již není
mimo Zem nebude
transformers vědí jak na to, z příjmení
´sapiens´ nic nezbude

planeta Cybertron je opravdová
jak, pokud vím, všechno
v mých snech, v nichž nestoudná Tvá supernova
vzdech promění v echo

pak Lady Gaga se nestačí divit
jakým -trans- fandím hrám
´born this way´ Big Bang chtěl by Tě navštívit
aspoň jak hologram
Autor Petbab, 26.03.2011
Přečteno 325x
Tipy 20
Poslední tipující: Lachailla, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Dona Quixote, Mbonita, labuť, PIPSQUEAK, Květka Š., Jiná, Marcone, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Homo sapiens už bez koruny,
šaškovskou hučku má, neveselý,
transformers vládu má,
ani Lady Gaga ho nezdolá.

26.03.2011 15:17:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí