Tělo

Tělo

Anotace: ...

Klíží se mi oči,
však já nechci spát,
myšlenky se točí,
cítím štěstí pád.
V uších srdce tlukot,
v očích bolest tichá,
v hlavě snů hlukot,
jen pravá plíce dýchá.
Levá padá do temna,
srdci v patách kráčí,
je to lítost jemná,
rty se smutkem mračí.
Ničí mě ten pocit,
že nemůžem být pár,
tohle není v mojí moci,
však co bych dala za takový dar.
Jeden den a jedna noc,
prožité s tebou, jen ty a já,
vždyť toho nežádám zas tak moc,
třeba mi to jednou život dá.
Za měsíc či rok, ještě není konec,
snad mi jednou v životě, zazvoní šťastný zvonec…
Autor H.I.L., 28.03.2011
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí