Dívka

Dívka

Anotace: ona aneb já...

Nešťastná dívka v černé kápi,
hledá smutně štěstí mapy,
v srdci Kupidův šíp, bolest ji súží,
jen po jeho lásce tiše touží.
Nebaví ji předstírat, že je vše v pohodě,
připadá si jako po nějaké dohodě,
říkat, že se má fajn, na každého se smát,
i když uvnitř ji to zabíjí, to nemůže dál hrát.
Své pocity už nezvládá dobře tajit,
chce jen života smysl znovu najít,
nepředstírat, být sama sebou jen,
ukázat své radosti, užívat si den.
Ale jak z toho pryč, jak najít cestu správnou,
chtělo by to nějakým kouzelným proutkem mávnout,
však kouzla nejsou, tak v co potom věřit,
jak poslední doušky štěstí v sobě střežit?
Upadá do trávy, v trápení se svíjí,
vlci se sbíhají a na měsíc vyjí,
píseň o dívce, co měla strach,
rozřízla si hrdlo a zmizela v prach.
Autor H.I.L., 29.03.2011
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to asi ano...ale člověku dlouho trvá než na to přijde...a někdy už je pozdě...

30.03.2011 16:08:00 | H.I.L.

No to by tomu dala si ublížit:-((.Přece se říká, že pro jedno kvítí slunce nesvítí a je to tak, ač si to zprvu nikdo nemyslí:-)

30.03.2011 10:39:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí