VRAH

VRAH

Anotace: ....

Na ústa tvé,píšu dotekem mých básně...
Když objímáš mé tělo, je to užasně krásné...

Rukou jež dotýká se tvého těla,
zkoumám ho, hladím...
Je to tak jak si chtěla?
Vždyť pohledem tě mrazím...

Tvé tělo tisknoucí se k mému,
třese se, snad není to strach..
Ten pocit nepatří jemu,
jemu, jež nese jméno vrah...

Zabil mou lásku, sálající ven...
Kéž bych se probudila a byl to jenom sen...
Autor Slečna M, 04.04.2011
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: Haniéčka, Niky88, Frosty28, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné ale jestli je to tvá bolest pláču s tebou...

06.04.2011 20:08:00 | kasparoza

Výborné. Tleskám

04.04.2011 16:21:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí