Co zbylo

Co zbylo

Anotace: ... co zbylo z mlžných rán, nejednou...

Tenkrát jsi mě vedl
cestou plnou vlčích máků
bez kamení a srázů
a nad hlavou modré nebe

Údolím jsi mě provázel
podruhé, potřetí
A snad i potísícé
svedl jsi mě k bráně nebe

A já opojená nachovými oblaky
létala na křídlech andělů
věnovala ti vstupenku
do všech mých já

Nahá já oděná teď v slzách a bodláčí
bloudím prázdnými ulicemi
prosté spáry prázdnoty
cáry lásky hasnoucí

A znovu a naposled
vracím se probouzejícím městem
kde v mlžných ránech
jsi mě tolik miloval
Autor nicoletta, 04.04.2011
Přečteno 388x
Tipy 12
Poslední tipující: Mišiačik, Gabrielle, Psavec, ZILA78, modrá..., CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí