Loutka Tebou plna

Loutka Tebou plna

Anotace: Stojím proti zkušenějšímu loutkáři, leč oba jsme chyceni v sítích.

Již nejsem si jista,
že to já,
já za nitky tahám.
Dar mi byl vzat
-(byť vzdala bych se
bez váhání zas a znova)

Mi připínáš na nahé tělo,
tenká vlákna něhy plná
schované záchyty, háčky,
zpod kůže netlačí,
jsou tak skvěle dány,
jak na mistra se sluší.

Je rozkoš jít Tvým krokem,
mít v plicích "cizí" dech.
Být obětí a dát vše,
co jen drobná hračka dáti může.

Němě obdivuji krásu Tvého umění,
jež učívala jsem Tě - dlouze - do setmění..
Autor Necelá, 04.04.2011
Přečteno 433x
Tipy 21
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Roger, hatlapatla, Kars, Elisha, Radek.oslov.Šafárik, JR, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Jiparo, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Loutky jsou fajn, krásná ...

21.04.2011 23:19:00 | kasparoza

Hezká :)

15.04.2011 00:32:00 | Roger

Mocinky povedená

13.04.2011 07:48:00 | Kars

Je krásné být loutkou u loutkaře jež tě zná a vládne s tebou s láskou.

05.04.2011 07:27:00 | kasparoza

... k rozbřesku slunečně uplakaných

04.04.2011 23:55:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí