Láska

Láska

Anotace: Asi to první co jsem kdy napsal a přitom nevyhodil

Je LÁSKA štěstí, anebo smůla?
Je LÁSKA kráska, anebo stvůra?
Je LÁSKA louka co pod tebou kvete,
anebo koště co s tebou mete?

Je LÁSKA křehká, anebo z ocely?
Je LÁSKA bílá, nebo se popelí?
Je LÁSKA řeka čistá, široká a dravá,
anebo stoka malá, páchnoucí a tmavá?

Je LÁSKA květina, anebo kámen?
Je LÁSKA „Umři“, anebo „Ámen“?
Je LÁSKA den kdy slunce se směje,
anebo temná noc, za které leje?

Je LÁSKA skřivan, anebo vrána?
Je LÁSKA sladká, anebo slaná?
LÁSKA je život,štěstí a naděje
a proto miluj vždyť nic se neděje!!!!
Autor kasparoza, 05.04.2011
Přečteno 500x
Tipy 26
Poslední tipující: hloubavá, malá tanečnice ve velkém světě, modrá..., hatlapatla, Niky88, šuměnka, mauvais-ange, NikitaNikaT., Jiparo, Marcone, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tolik otázek a vlastně kde je odpověd´,že?!

12.04.2011 09:45:00 | modrá...

Láska je láska, když chodí ...
Láska k bližnímu je to nejvyšší.

10.04.2011 20:20:00 | hatlapatla

láska je víc, než dá se říci
a nezavřeš ji na petlici :)

07.04.2011 15:25:00 | šuměnka

Láska je nefyzická podstata.Hybná síla všeho....Bohužel
S.T.

06.04.2011 00:40:00 | Marcone

Je dobře pokud chceš hledat, ale někdy človět tu chuť ztratí a odpovědi nechce. Víš?

05.04.2011 07:45:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí