Motýlci v břiše

Motýlci v břiše

Anotace: ....pro mojí krásnou...

Tvé nahé tělo držím v náručí,
upínám se na tvém pohledu.
Teď i když mi někdo poručí,
já vzdát se tě nesvedu.

Při pohledu na tebe,
básně v hlavě mám.
Nad hlavou jen modré nebe,
já klidně se ti odevzdám.

Odolat ti prostě nesvedu.
Pojď, já za ruku tě povedu.

Tvé ruce hladí mě dál.
Ten pocit krásy, přece dávno znám.

Nebo snad ne?
Co je to?
Motýlci v břiše!
Neznám to!

S tebou jsem ho poznala,
nechci se tě vzdát.
Jenže ta noc už skončila,
Zas do příště nechám si tě vzdát.

Když né pořád,Alespon ve snech, každý den s tebou...

Miluju tě
Autor Slečna M, 05.04.2011
Přečteno 547x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, Haniéčka, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásný...

06.04.2011 20:10:00 | kasparoza

Když jsou to motýlci tak je to krása, jen doufám že se nedostaví smutek a nebudeš se chovat tiše,pak by to bylo, jako když ti lítaj letadla v břiše.

05.04.2011 21:40:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí