Pohlazení

Pohlazení

Anotace: ... má nejmilovanější ...

Sbírka: Marlen

tak dobrou noc
a ať se ti v okamžení
dostaví krásné snění
o ranním pohlazení
co třeba ve skutečné se změní.
ráno se vzbudíš a tam budu já
má ruka na tvé tváři říká
jsem tu na to ať si zvyká
a budu tady stále
dokud budeš ty si přát
a až budem tančit v sále
pošeptám ti miluji tě mám tě rád
teď už žádnému jinému nechci tě dát
Autor Salvatore, 09.04.2011
Přečteno 804x
Tipy 3
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Klára Birkášová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný...

10.04.2011 20:37:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí