Vlci

Vlci

Anotace: ...a princ...

Přijeď princi k mému srdci,
než sežerou ho hladoví vlci,
krvavé oči a vzteklé tváře,
dostanou se do tvého snáře.

Jménem Lítost a Strach,
poslední je nejstarší brach,
se jménem Bolest hrdě se nosí,
na srst jim padají kapky rosy.

Kamarádi či nepřátelé moji,
připrav se princi, k útlému boji,
chtějí mě sežrat, však bez nich jsem nic,
já nemůžu dál a oni chtějí víc.

Když zabiješ je, co se stane?
Mé srdce znovu láskou vzplane?
Nevím však, zda chci to zažít,
na mé věrné se zapomenout snažit.

Možná jsem moc sobecká…
Autor H.I.L., 10.04.2011
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Maryje..., Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí