Snahy blázna

Snahy blázna

Anotace: Ze sbírky: "In Vino Veritas"

Sbírka: In Vino Veritas

Snahy blázna


Hledím jí do očí
a v hloubi zřím,
jak mě přehlíží.
Hledím jí do duše
a jasně vidím,
jak lásku vyhlíží.

Stojím tam před ní
a hlavu si lámu,
jak její láskou mám se stát.
Stojím tam stále
a dál žiju v klamu,
že mohu být víc než kamarád.

Usínám pomalu a sám,
snažím se utéct z reality
a poslouchám písně Karla Kryla.
Usínám pomalu a pozdě
a směji se a pláču z té absurdity,
že mi opět zbyla
jen věc jediná…

Tvrdohlavost, za níž se skrývá,
naděje,
touha,
láska,
Odhodlanost,
snaha
a cíl!

Jež už jsem však nejednou
v láhvi rumu utopil!!!
Autor Miro Sparkus, 11.04.2011
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Loveless, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tohle ti rum nepomůže, to chce něco silnějšího.

28.10.2011 00:00:15 | Orthrus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí