Láska je jako růže

Láska je jako růže

Anotace: Růže je něžná voňavá květinka na pohled a zrovna tak láska..

Láska je jako malá voňavá růže,
řekněte ale, kdo za to může?
Roste malé něžné poupátko,
které se do květu rozvine zakrátko.

Potom stovky dalších
obsypou celý stromek nebo keř,
běž a utíkej se přesvědčit
nebo mi to prostě věř.

Nevadí, že květy za pár dní uvadnou,
stejně tak listy také opadnou,
láska však pomůže
novým poupatům i v dalších letech
jako naše láska je ukrytá v našich dětech.
Autor BARBYE, 11.04.2011
Přečteno 391x
Tipy 18
Poslední tipující: zelená víla, šuměnka, Pevya, vodnař, Psavec, labuť, CULIKATÁ, Petbab, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nejen v nich...

22.04.2011 00:29:00 | zelená víla

láska je laskavost
prostor volný
i vůně poupat růžových
do srdce sypaný moučkový most
touha a hřích
sladkobolný...

12.04.2011 10:05:00 | šuměnka

Moc milá. Posledními verši mi mluvíš z duše.

12.04.2011 09:54:00 | Pevya

..to je pěkné..ST!!

11.04.2011 17:42:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí