Strůjce

Strůjce

Anotace: ...

Jsem jako jedovatá bylinka
svůdně odhalená ramínka
Jeden pohled a zatínám zuby
proudím v Tobě a nevím kudy...

Se dostanu z Tvého sevření
nářek chtíče,něžné vzrušení
Vzdychám...křičím... prostě chci!
hladit...líbat...ten krásný cit...

Kradu lásku a lžím neodolám
stejně Ti už nikdy nezavolám
Trucuji srdcem a tak ho posílám dál
Ty jsi byl tím strůjcem,co měl tak rád...
Autor Kett, 16.04.2011
Přečteno 394x
Tipy 27
Poslední tipující: váhy, NikitaNikaT., hašlerka, Bambulka, Maryje..., Doradan, Jiná, Tamara, Juan Francesco de Faro, Niky88, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda znovu
poddám se Tvému slovu... ST!***

19.04.2011 20:12:00 | NikitaNikaT.

Jsi jako jedovatá bylinka,
přivoní, pak naposled zaklinká
zvonek,
co zve ho do života samotného
odteď už bude pořád jenom ... s Tebou :-)
konec ... :-)

17.04.2011 19:17:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí