tloukly mi do hlavy

tloukly mi do hlavy

Anotace: ... až mě probudily ...

.
s rozedníváním
měly po šichtě
tož uléhaly
do oblohy

vdyť nadřely se
jak promítaly
mezi spánky
hologramy
s písmeny
na klapce
nechoď
za ní

vyplivni
už tu minci
a pospíchej
konečně
do pokoje
za námi
do míra

a sen se opakoval
na stejném břehu
a po písmenkách

vždyť mám ji rád

stejná mince
ve slunci se
zahleděla
.
Autor a_tao, 18.04.2011
Přečteno 300x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, zenge, Markéta Hl., CULIKATÁ, Gabrielle, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí