Vůně jahod

Vůně jahod

Anotace: a vůně lásky...

Křídla motýlů šustí
ještě je slyším
ven z klece je pustí
ten kdo má jistotu

Jahody sladce voní
ještě je cítím
zkusíš je ochutnat
a dostaneš pokutu

Touha do ticha volá
ještě vím jaké to je
přítmí třeba mě zdolá
ale sny budou o Tobě
Autor Stanya, 18.04.2011
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí