krása dívky,co je blond...

krása dívky,co je blond...

Anotace: její popis...

Plavovlasá nevinnost

Zelené vlasy bledá pleť,
úsměv vlastní milý a přátelský.
Krása na ni pohledět,
čin její pověstný.

Třeba že je věřící,
my ji rádi máme.
Vzhled není vždy mýlící,
rádi se na ni podíváme.

Srdce její dobré,
dobrá budoucnost ji čeká.
Který muž jí bude hoden?
Každý před plavovláskou kleká,
ona se však stínu leká…
Autor Markéta007, 01.02.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí