Druhý den

Druhý den

Anotace: Tobě s kterou bych chtěl zplodit syna...

Dnes vstávám jako první z nás,
chtěl bych tě políbit na tvou tvář.

Chtěl bych ti právě jít uvařit kafe,
chtěl bych ted líbat tě zase a zase.

Chtěl bych tě zase před zrcadlem vidět stát,
chtěl bych si zase s tvými vlasy tajně hrát.

Tahat tě zpět do postele,
naučit se vstávat vesele...

Chtěl bych ti šeptat, že tohle je sen,
chtěl bych ti šeptat dej mi dítě jen.

Chtěl bych s láskou vidět u oltáře,
jak říkáš mi ano, nebojíš se lháře.

Bude to třeba trvat roky a spousty věků,
Mítovi křídla nemohou žít bez tvého dechu.

Vrat se mi beruško, vrat se mi
Autor Goethe.one, 22.04.2011
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí