..rozkvetl dnes vítr..

..rozkvetl dnes vítr..

Anotace: věnovaná / chvíle, kdy sněží třešňové květy

Rozkvetl dnes vítr okvětními plátky

Okrášlit se zkusil jen pro oči Tvé

Jeho dech byl jemný, vskutku téměř hladký

Na milostné hrátky do zahrad Tě zve…


*
Rozkvetl dnes vítr bělostnými střípky

Okrášlit se snažil pro Tvou potěchu

Zkus do dlaní chytit jeho i ty kvítky

Najdi jeho ústa v touze nádechů…


*
Rozkvetl dnes vítr nevinností svojí

Okrášlit se toužil na počest Tvých gest

Roztáhni své paže, ať se s Tebou spojí

Všechnu svoji něhu chce Ti totiž snést…
Autor šuměnka, 23.04.2011
Přečteno 363x
Tipy 22
Poslední tipující: labuť, hatlapatla, WhiteSkull, Špáďa, hašlerka, Dota Slunská, CULIKATÁ, la loba, Jiná, Tamara, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítr dnes rozkvetl v Tobě,
na modrou zanesl z Tvých květů pyl,
okrášlil něhu v Tvé robě,
ji i já, ovanut, s chutí tu pil.

23.04.2011 23:08:00 | Špáďa

Milostný vítr vždycky mi hlavu poplete
a všemi svými trny i okvětními lísky
láska ve mně něžně pro tebe rozkvete

ST!

23.04.2011 22:30:00 | hašlerka

Tvá láska je samý květ,
co do srdce se vplet.....ST***

23.04.2011 09:18:00 | Tamara

výkvět posypaný květy...

23.04.2011 09:11:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí