Čtvrtý den

Čtvrtý den

Anotace: Pro ženu které jsem ublížil tolik, že zde budu psát věčnost abych jí alespon malinko pofoukal rány

Miláčku dnes je neděle,

já vstávám opět vesele.

Ty ještě právě určitě spíš,

o něčem krásném hezky si sníš.

Já ted už každý den také jen sním,

to co jsem udělal bylo špatné vím.

Však největší štěstí co člověk zažije,

bývá vždy s osobou kterou vroucně miluje.

Chtěl bych už zase vidět tvé tělo na pláži,

chtěl bych už zase laskat tě po tváři.

Jen malinké štěstí chci si ted přát,

obracím se k nebi a jediné žádám,

at jediný den mohu s tebou strávit,

pak půjdu se třeba otrávit.

Chci ale umírat s pocitem štěstí,

že byl zase součástí tebe.

Miluji tě moj vílo, vrat se mi....
Autor Goethe.one, 24.04.2011
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí