Kolik… aneb já na to mám

Kolik… aneb já na to mám

Anotace: Už mu to fakt musím říct... :))

Kolik řádků o lásce bylo napsáno
něco jsem ti chtěla říct
mám z toho pěkně nahnáno
nevycházíš mi moc vstříc…

Kolik slz už kanulo
tak se bojím ptát
srdce tajně vzplanulo
budeš o to stát?

Kolik zlomených srdcí se hojí
v noci slyším jak odpovídáš
na nevyřčenou otázku moji
ani se na mě nepodíváš!

Kolik vzdušných zámků dobudou
čekám nahoře ve věži
bojím se každou minutou
že na lásku nikdo nevěří.

Kolik nevyřčených otázek
jako je ta moje
udělalo na duši vrásek
se strachem do boje!

Kolik…už se nechci ptát
nechci už ani snít
snů mám po krk akorát
odvážná musím být…
Autor žabomyší, 26.04.2011
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: kasparoza, Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a citlivé ...

26.04.2011 08:36:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí