Osmý a devátý den ( Předvečer stínů)

Osmý a devátý den ( Předvečer stínů)

Anotace: Našem životům jenž stále píšou nové příběhy...

Jak vystřelená nábojnice,
zasáhla jsi moje srdce.
Vzpomínky, jež vryli se mi do kůže,
vzpomínky které vzít nikdo nemůže.
Lásku kterou prožili jsme,
stačí na pár životů,
každý o nás myslel jsi že zůstaneme věčně.
I přes šrámy na tvé duši,
každý z nás dvou tuší.
Že je mezi námi síla,
která nikdy neumírá.
Navždycky zabírám místo v tvém životě,
sleduji každý tvůj malinký krok.
Jednou mne pohřbí u tvého těla,
jednou mne pohřbí vedle krásného anděla.
Přišel sem na svět, pro tvou duši srdce i tělo,
nikdo to nezmění, byt by se mu sebevíc chtělo.
Autor Goethe.one, 29.04.2011
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Mrtvý květ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí