Nezbylo doteků

Nezbylo doteků

Anotace: smutná....

Jen zaváté stopy v písku
zůstaly mi,
hrouda v zmrzlém oranisku,
příval zimy,
nezbylo doteků,
a není útěku,
a není náruč vroucích stisků.

Jsme si blízko, jak dva hroby
v šedé suti,
bez náhrobků bez ozdoby,
neobuti,
nezbylo doteků,
ani čas ke vzteku,
ani čas k lásce, do zásoby.
Autor Saummur, 02.02.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

,,Jsme blizko jak dva hroby"
Klobúk dolu!

02.02.2006 12:18:00 | džemo

Výborné

02.02.2006 08:44:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí