Tak chtěl bych chytit na ulici lásku!

Tak chtěl bych chytit na ulici lásku!

Anotace: …k sežrání…

Zneužívám tuto chvíli
neb život jak’by
v ryku děsu
ke konci se chýlil

Probuďte se kdož jste spící
neb musím vám teď něco říci

Tak chtěl bych chytit na ulici

Lásku

…jako střevní chřipku rýmu nebo kašel

Pro onu chorobu bych si klidně zašel
ve čtyři ráno

- ať si klidně mrzne -

na Mánesův most

Snad poprvé bych s touto infekcí
místo masitého steaku
okusil radši
čistou lidskou kost

Tak jen abych ji tam našel!
Autor Juan Francesco de Faro, 04.05.2011
Přečteno 298x
Tipy 22
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, zvířenka, jvacl, Alien.v.v.s., Ta Naivní, Emmelia, Necelá, Gabrielle, divoska_jaja, Lota, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST !!! nepřestáváš mne překvapovat! ;)

07.08.2011 14:56:00 | Ricarda Haner Lowery

No nevím nevím, ráno lovit na Mánesáku, snad na tom železničním, spasit odevzdané duše,co své marné chytání už vzdali....:-))

27.05.2011 12:24:00 | zvířenka

ochutnáš tu pravou manu
co zaskočí
silou větrný smršti
něžnou i syrovou
co zařízne se do srdce
bez přípravy
divoce jak splavy nesjízdný
tak jdi...ji naproti..

04.05.2011 21:55:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí