Kresba s nevyčíslitelnou hodnotou

Kresba s nevyčíslitelnou hodnotou

Jsem malíř s originální paletou.
Barvy se mi rozhodně nepletou.
Místo štětce mám své prsty.
Budu se tě dotýkat, už brzy...

Budu kreslit na tvou nahotu.
Dílo bude mít nevyčíslitelnou hodnotu.
Čokoládou budu na tebe malovat.
Můžeš vše, však nesmíš mě milovat...

Čokoládový déšť nemůžu ti slíbit.
Chvíle se mnou, mohou se ti líbit.
A i když nejsem čaroděj,
můžeme vykouzlit kouzelný děj...

Bez citu, bez jakéhokoli vázání.
Jen tajemstvím zůstaneme svázáni.
Staneme se spojenci proti všemu...
Tak, aby nikdo neublížil stěstí svému...
Autor strašidýlko-střapatý, 04.05.2011
Přečteno 382x
Tipy 28
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Haniéčka, ir.is, Satr, Tamara, Gabrielle, Dota Slunská, NikitaNikaT., Niky88, Bambulka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Leučce hádanková a tajemná básenka... ale dobře vyjádřená a proto Ti, broučku, dávám ST!*** a myslím, že rozumím... nuž, ať dílo se podaří. :o) :O*

05.05.2011 06:13:00 | NikitaNikaT.

Vábivé malovaní čokoládového hraní.

04.05.2011 22:34:00 | labuť

jsi malíř teskně krásných obrazů...ST!

04.05.2011 20:54:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí