an irish lovesong

an irish lovesong

Anotace: O zklamání a naději a irském dešti...

něžně mží do ticha
za obzorem se blýská
moje zem stůně vláhou
nemá ji komu dát

a tisíc smaragdových fléten
mé dokonalé trávy
zpívá do větru píseň
o lásce

zem byla tuze mladá
a horká
a my moc žhaví
na dlouhé okolky

jenomže oheň
ten drak ten věčně trpí hlady
vzal si zelené pahorky

na dračí spoušti
nedá se žít
cesta nás rozvedla
na opačné strany

zelené pahorky
spolykala tma
a kopce pláčou
v osamělých nocích

má smaragdová tráva
vyrostla za ty věky ve tmě
až do nebe

snad jednou v krásném ránu
obejdeme svět
a cesty v našich dlaních
protnou se v půli

Pak už snad uvěříme,
že jsou vlastně jedna.
Že žiješ pro mě
a já pro Tebe.
Autor MariaM, 06.05.2011
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana M., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí