Já tě ale miluju!

Já tě ale miluju!

Anotace: Tak snad doufejme. Ale vím že to už není to co tu už je ale do toho se snad dostanu :)

Vím že nejsem takový jakýho ty sis přála,
a můžu říct že si svoje city předemnou nehrála.
Nechovám se tak jak by se kluk měl ke svý lásce,
když jsem s tebou připadám si jak v té nejkrásnější pohádce.
Neustále hádky panujou mezi námi,
a neřeším že o nás lidi rozšiřujou různé fámy.
Ty jsi holka mých velkých snů,
a na krásné chvíle s tebou si vždycky rád vzpomenu.
Ty jsi a vždy budeš miláček můj největší,
nic jiného než být s tebou aspoň chvilku mě nepotěší.
Vzpomínám na první Miluju Tě,
a jsem rád že jsem to mohl říct právě tobě.
Čas nám ukáže že i ta pravá láska bolý,
ale mé srdce nikdy nepovolý.
Splnilo se mi všechno co jsem si přál,
teď už nechci nic hlavně že tebe mám.
Nežiju jenom pro lásku co k tobě cítím,
ale hlavně pro tebe i když jen na tebe po nocích myslím.
Doufám že jsi se mnou šťastná,
a ne jenom stále trápená.
Láska je jako droga,
zkusíš to jednou a chceš znova.
Já nechci znova já bych chtěl od tebe stále,
i když konec mezi námi byl namále.
Přes slzy už ani na svět skoro nevidím,
a za tvé štěstí se modlím.
Všude vidím jenom a jenom tebe,
i když se podívám na nebe.
Sleduju jak padají hvězdy,
a ptám se neustále kde jsi?
Ty jsi pro mě vším,
a za nic na světě tě nevyměním.
Doufám že pochopíš co tímhle chci říct,
a chtěl bych štěstí a lásku do tvého života vnýst.
Beruško moje strašně moc tě miluji,
klidně ti svoje celé srdce věnuji.
Kdyby se stala ta nejhorší věc že bych tě ztratil,
další důvod proč bych tu měl žít by už nebyl.
I když ty si říkala že bych měl jinou,
ale já nechci chci jen berušku svojí milovanou.
Že bych zapoměl na to co bylo na to krásný,
vím že by to nebylo tak snadný.
Ono by to ani vůbec nešlo,
a nikdy by mě to nepřešlo.
Myslím že už slov bylo dost,
a doufám že tě políbit zase budu někdy moct.
Miláčku Miluji Tě z celého svého srdce prosím neopouštěj mě :'(
Autor NyWi, 07.05.2011
Přečteno 692x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí