Jedno tělo, jedna duše

Jedno tělo, jedna duše

Anotace: když jedna dýchá pro druhou...

Já v hlubinách se topím
A ty mě hledáš,
Vždyť ztrácím se v tobě
A tak mizíme obě.
V koutech tvý duše,
Dýchaj mý plíce
A tvoje krev je krví mojí,
Srdce bije naše jména
A v jedno se spojí.
Když podáš mi ruku,
Já podám ti mou,
Když usíná tvý tělo
I mý oči se zavřou.
Nejsme jen Ty a Já,
Jsme i Já a Ty,
To krásný spojení,
Už navždy jen MY.

*for J*
Nikol Autratová
9/5/2011, 14:05
Autor squatt, 11.05.2011
Přečteno 432x
Tipy 6
Poslední tipující: squatt, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí