Jednou jsem chtěl mít... 10. 5. 2011 19:47

Jednou jsem chtěl mít... 10. 5. 2011 19:47

Anotace: Napsáno pod tíhou stejných pocitů jako minulá báseň... Snad se vám to bude alespoň trochu líbit...

Jednou jsem chtěl mít děti, s Tebou,
teď mě ale ty myšlenky zebou,
když vím, že už se to nesplní,
že jen bolest a smutek mé srdce zaplní...
Bez Tebe mám v srdci tolik prázdnoty,
nikdy v životě jsem nemusel čelit takovému pocity samoty,
jakoby se z mého života ztratilo vše co smysl mělo,
mé srdce by zemřelo kdyby smělo...
...protože by to bylo lehčí než být bez Tebe...
Autor Azazen, 11.05.2011
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: Laivindia, Mraveneček, ilaila
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí