Kateřina II.

Kateřina II.

Anotace: .................

Ani jsem nevěděl
za jak krátký čas
dozvím se o tobě tolik věcí
ty jsi milá dáma
v červených šatech
jak je to jen možné?

že s tebou
ten čas tak rychle utíká
nejraději bych, jsem ten
čas zastavil

jsem jak dvě postavičky
v našem malém loutkovém divadle
kde máme malou čajovnu
copak mi ještě povíš?

kde máš tu svou duhu
kterou jsem viděl u tebe
při prvním pohledu

tak ti jen píši
omnia vincit amor
Autor Vlk v rouše, 15.05.2011
Přečteno 319x
Tipy 7
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, NikitaNikaT., Lenullinka, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky řečeno...

16.05.2011 06:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí