toužení

toužení

Anotace: mé další snění

Teď často sním, a s tebou vzpomínky mládnou,
a i když vím,a s tím už musím žít,
že nemám šanci žádnou,
jsi stále mou studnou krásnou ,
ze které musím neustále pít.

Temná je noc
a má hladina pocitů,
temná je noc,
chladná k touhám a dotykům,
jen tušení, že existuješ,
všechno mění,
ze světa snů jsi mé vykoupení,
temná je noc,
a z tisíců jmen
už vím to vyvolený.


jméno jen mám,
a v hlavě to, co neodpovím,
dávno tě znám,
Jsi slovo z básně nehotový.

jeden úsměv jsi mi dala,
a srdce mi tím vzala....
Autor blackoun, 17.05.2011
Přečteno 503x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Teroush, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí